Samværsadvokaten – din ekspert i skilsmissebørn

Samværsadvokaten, din ekspert i skilsmissebørn

Samværssager og problemer med samvær er det, vi brænder for at løse – altid med skilsmissebarnets trivsel i fokus. Vi benytter vores engagement og store interesse for jura til at yde den bedste løsning til dig og dit barn i forbindelse med uenigheder om samværet i forbindelse med skilsmisse eller efterfølgende.

Samværsadvokaten består af advokat Tanja Graabæk og advokatfuldmægtig Nanna Bolund, som begge har en fortid som jurister i bl.a. Statsforvaltningen og i rådgivningsvirksomheden Hvert 3. barn. Både sammen og hver for sig udgør vi en stærk og kyndig medspiller for vores klienter.

Vi bygger vores arbejde på en solid faglig ballast og masser af erfaring med sager om skilsmissebørn og problemer med samvær.

Fælles for os er, at vi lægger stor vægt på en fortrolig, tæt og konstruktiv dialog med dig gennem hele sagsforløbet. Et solidt kendskab til sagen er nemlig helt afgørende for at opnå det bedste udfald.

Det er nemt at holde møder uanset, hvor du bor i landet

Vi er landsdækkende med kontorer i København, Aarhus og Odder. Vi holder gerne møder her eller over telefonen. Vi tilrettelægger møderne, så de passer ind i din hverdag og dine behov.

Til daglig sidder Nanna Bolund på vores kontor i København og Tanja Graabæk sidder i Aarhus.

Vi benytter et onlinebaseret koncept, hvor vi holder mange af vores møder i virtuelle mødelokaler. Det gør vi for at stille os til rådighed for dig, nemt og hurtigt, uanset hvor du bor. Du slipper for transport, og din ven, kæreste eller et familiemedlem kan deltage i møderne fra deres bopæl.

Det er vores erfaring, at det fungerer rigtig godt at mødes på denne måde, og at vi opnår god kontakt med dig gennem samtalerne.