Skip to main content

Hent Dittes velkomstfolder her

Ditte Lütken – kender systemet indefra

Advokat Ditte Lütken har inden hun blev advokat med speciale i familieret arbejdet 6 år i Statsforvaltningen (nu Familieretshuset), hvorfor hun kender systemet indefra. Hun kan derfor hjælpe dig med at lægge den bedste strategi for, at du og dit barn kommer helskindet igennem en familieretlig sag. Det uanset om sagen verserer i Familieretshuset eller Familieretten.

Som specialkonsulent i Statsforvaltningen (nu Familieretshuset) traf Ditte afgørelser i nogle af de mest konfliktfyldte og vanskelige sager. Hun har derfor stor erfaring med og kendskab til Familieretshusets praksis og interne arbejdsgange i sagsbehandlingen.

Din samværsadvokat i Jylland og på Fyn

Som advokat er Ditte også vant til at gå i Familieretten. Hun kan derfor give dig vejledning og guide dig trygt igennem din sag – fra du anlægger den til sagen afsluttes. Det enten med en god aftale eller med en afgørelse i Familieretten.

Når du går til et møde med Ditte ved din side – uanset om det er i kommunen, Familieretshuset eller ved domstolen – så har du en ved din side, som arbejder præcistud fra dine ønsker, og som har en klar strategi for, hvordan I opnår disse.

Beskyttelse af dig og dit barn

Ditte har en personlig tilgang til sagerne og du vil få rådgivning i øjenhøjde kombineret med en meget høj faglighed. Det er vigtigt for Ditte at skabe et frirum for sine klienter, hvor der er gensidig tillid, da dette efter Dittes erfaring er med til at give det bedste resultat i sagen – både for dig og dit barn. Det kan være svært at navigere i de mange regler og initiativer fra både Familieretshuset og kommunen, hvorfor Ditte er fokuseret på at hjælpe dig ved at lede dig ad den rette vej mod det, som er bedst for dit barn.

Hent Dittes velkomstfolder her