Nanna Elvius Bolund

Hent Nannas velkomstfolder her

Nanna Elvius Bolund

Advokatfuldmægtig Nanna Elvius Bolund har siden 2007 arbejdet med familieret som speciale i bl.a. Statsforvaltningen og har siden 2014 været selvstændig juridisk rådgiver. Hun brænder for at gøre en forskel og sørge for, at det altid er børnene, der er sagens centrum. Hun leverer en høj faglig rådgivning.

Din samværsadvokat på Sjælland og Fyn

Nanna Elvius Bolund hjælper dig på Sjælland og Fyn, mens hendes dygtige kollega Tanja Graabæk kan hjælpe dig i Jylland. Hun rådgiver dig ud fra en stor viden og praktisk kendskab til lovgivningen, systemet og de mange aktører, der kan være i spil i sagerne. Nanna Elvius Bolund forstår og kan håndtere samspillet mellem de forskellige myndigheder.

Nanna Elvius Bolund har mange års erfaring med at rådgive omkring de mange forskelligartede udfordringer, som forældre og børn står med i opbrudte familier. Konflikter kan opstå på alle tidspunkter, og det kan være helt afgørende at få rette rådgivning og vejledning, så det håndteres bedst muligt og mest skånsomt for børnene. Det vil Nanna Elvius Bolund sørge for, I får.

En ærlig rådgivning

Nanna Elvius Bolund har en god fornemmelse af, hvad der er et realistisk resultat i en konkret sag, og hvordan man bedst kommer frem til det resultat. Nanna Elvius Bolund hjælper dig med at få lagt en strategi for din sag.

Din sag – dit behov

Nanna Elvius Bolunds rådgivning vil altid tage udgangspunkt i dit konkrete behov og ståsted. Hun hjælper med at identificere de relevante problemstillinger, så du ikke skal være bekymret for at overse noget, og hun sørger for, at der er en løbende dialog og sparring omkring de næste skridt, så du altid er inddraget og enig.

Hent Nannas velkomstfolder her