Cathrine D. Bøhne

Hent Cathrine velkomstfolder her

Cathrine D. Bøhne

Siden 2009 har jeg været specialiseret inden for familieretlige sager om samvær, bopæl og forældremyndighed – med et særligt interesseområde vedrørende samvær.

Erfaring fra begge sider af bordet

I starten af min karriere arbejdede jeg knap 4 år i Statsforvaltningen (det nuværende Familieretshus), hvor jeg i løbet af min ansættelse behandlede og traf afgørelse i hundredevis af familieretlige sager. Som familieretsadvokat har jeg fortsat det fokus.

Netop dét faktum at jeg har arbejdet først i det offentlige og nu det private gør, at jeg hurtigt kan spore mig ind på styrker og eventuelle svagheder ved din sag. At jeg har siddet på begge sider af bordet er en stor fordel, når der skal tilrettelægges en strategi for sagen.

Du og dit barn er ikke kun en sag

Samtidig forstår jeg vigtigheden af, at du som klient er tryg og forstår såvel rammer som spilleregler – både til møder i Familieretshuset og såfremt sagen ender i retten. Det prioriterer jeg højt. Derfor er forberedelse også én af mine store forcer. Når jeg går ind til et møde i Familieretshuset eller i en retssal, så er jeg altid den mest forberedte i rummet, hvilket skaber stor tryghed hos mine klienter. Du kan derfor altid roligt overlade din samværssag til mig.

Menneskelighed, tryghed, effektivitet og høj faglighed er i det hele taget kendetegnende for mig og mit arbejde.

Du skæmes fra faldgruber

For sager om samvær er lige så forskellige som mennesker. Et typisk fællestræk er, at man kontakter mig, fordi konfliktniveauet begynder at eskalere. Nogle gange kræver dette hurtig handling – særligt hvis der er tale om en sag, hvor I stadigvæk bor under samme tag – i andre tilfælde er der behov for en anden strategi. Men uanset hvad er der altid en række strategiske overvejelser, man skal gøre sig i de familieretlige sager, idet lovgivningen har mange faldgruber, som man risikerer at falde ned i ved ukendskab til loven.

Jeg møder ved Familieretten og Familieretshuset i hele Jylland og Fyn.

Hent Cathrine velkomstfolder her