Skip to main content

Hent Patricias velkomstfolder her

Patricia Bager

Patricia Bager er uddannet jurist fra 2005, og har i årevis arbejdet som jurist med speciale i de familieretlige sager i den administrative det af skilsmissesystemet. Hun har således et indgående kendskab til sager om forældremyndighed, bopæl og særligt specialområdet samvær. Det på begge sider af bordet. Hun har i den forbindelse arbejdet som jurist hos både Familieretshuset (da det hed Statsforvaltningen) og den tidligere klageinstans på samværsområdet frem til år 2019: Ankestyrelsen.

Indgående kendskab til skilsmissesystemets motorrum

Samværsområdet har langt primært kun været underlagt den administrative del af skilsmissesystemet i årevis. Indgående kendskab til samværsområdet forudsætter derfor at man har siddet som jurist og truffet afgørelserne, da man ikke kan læse sig til størstedelen af de spilleregler og den administrative praksis, som regulerer samværsområdet.

Patricia har i årevis netop truffet disse familieretlige afgørelser om forældremyndighed, bopæl og særligt samvær. Det med fokus på barnets bedste. Hun kender de interne spilleregler i Familieretshuset og har haft fingrene nede i Familieretshusets motorrum. Hun har af samme årsag en indgående indsigt i den administrative praksis, som regulerer samværsområdet, og ved hvordan myndighederne tænker om sagerne. Alt sammen noget, som giver hendes klienter en strategisk fordel. Og så har samværssagerne bare hendes store interesse.

Patricia har et blik for, at konflikter mellem forældrene ofte udspringer af parforholdsaspekter, som trækkes over i det efterfølgende samarbejde om børnene, og manglende kommunikation, når man ikke længere bor under samme tag. Hun ved derfor også, hvor vigtigt det er prøve at sikre en løsning på disse sager gennem dialog, mægling og indgåelse af aftaler forældrene imellem. Men hun ved også, at forældrene i nogle sager står så langt fra hinanden eller at der i sagen er så væsentlige risikofaktorer, at der er behov for at sikre barnet. Og her er det også en helt klar fordel, at Patricia også har siddet på den anden side af skrivebordet og har truffet afgørelser om samvær.

Dit barn er i fokus

Patricia er empatisk, ærlig, realistisk og løsningsorienteret og sætter en ære i at sagerne – og de involverede parter – behandles ordentligt og respektfuldt. Hendes fokus centrerer sig dog at sikre dit barns behov og udvikling. Hun tager derfor udgangspunkt i din og dit barns konkrete situation og sikrer, at sagen bliver fuldt belyst og ikke blot bliver behandlet som en rutinesag hos myndighederne.

Patricia bevarer overblikket, når du har mest brug for det. Det er vigtigt for hende løbende at vejlede dig om dine muligheder og holde dig orienteret om det næste skridt i sagen, så du føler dig klædt på. Du og dit barn er nemlig ikke bare en sag hos os. Skilsmissebørns rettigheder og behov ligger os meget på sinde.

Patricia er tilknyttet vores i København og giver som sådan møde sammen med dig i Familieretshuset på Sjælland og Fyn. Hvis din sag skal behandles i Jylland eller i Familieretten, står en af Samværsadvokatens dygtige advokater klar til at hjælpe dig.

Hent Patricias velkomstfolder her