Skip to main content

Danmarks stærkeste familieretsteam

Advokatfirmaet Strauss & Garlik har Danmarks stærkeste familieretlige team. På Samværsadvokatens hjemmeside kan du møde vores team af samværsspecialister – sammen med vores kolleger i familieretsteamet udgør vi et slagkraftigt hold af specialiserede advokater og jurister.

Vi har ekstra stor viden og erfaring, da flere af vores advokater har arbejdet på begge sider af bordet – både i Familieretshuset (da det hed Statsforvaltningen og Statsamtet) og nu som advokater i Familieretten/Familieretshuset – og har derfor et helt særegent indblik i myndighedernes tilgang til sagerne.

Medarbejderne

Tvangsfjernelse.com

Er du er i fare for at få tvangsfjernet dit barn, eller står du midt i en sag om tvangsfjernelse? Tag fat i vores team af familieretsadvokater. Vi har advokater med speciale i sager om tvangsfjernelse af børn. De kan være ved din side gennem hele sagen og sikre, at du får den bedst mulige behandling gennem systemet. Find dem her.

Foraeldremyndighed.dk

Vi har et stærkt team af familieretsadvokater, som står klar til at hjælpe dig med din forældremyndighedssag, hvis din sag ikke også vedrører samvær. I Advokatfirmaet Strauss & Garlik har nemlig vi specialister indenfor alle aspekter af børnesager. Find dem her.