Skip to main content

Hent Julies velkomstfolder her

Julie Overgaard Lund

Advokatfuldmægtig Julie Overgaard Lund har i løbet af sin juridiske bachelor- og kandidatuddannelse specialiseret sig i det familieretlige område, herunder samvær, forældremyndighed og bopæl.

Har du brug for hjælp til din samværssag?

Julie kan hjælpe dig med din samværssag i hele Jylland og på Fyn, hvor hun kan hjælpe dig allerede fra sagens opstart samt møde sammen med dig i Familieretshuset. Julie er desuden tilknyttet Mødrehjælpens retshjælp samt Aarhus Krisecenter.

Det er et kæmpe ansvar at arbejde med sager omkring børn og samvær – dette er et ansvar Julie er meget bevidst om, hvorfor hun altid går altid meget grundigt, engageret og målrettet til værks. Det er vigtigt for Julie at du er oplyst omkring din sag og at du ved hvad næste skridt er. Hos Julie er din sag i trygge hænder.

Rådgivning tilpasset dig og din situation

Der er ikke to samværssager der er ens, og din rådgivning og sparring med Julie er derfor tilpasset din situation og dit behov. Julie leverer høj faglig rådgivning, og hun er altid ærlig omkring hvad der efter hendes vurdering og erfaring er et realistisk resultat i din sag.

Hent Julies velkomstfolder her