Tanja Graabæk – skilsmissebørns rettigheder

Tanja Graabæk – skilsmissebørns rettigheder

Advokat Tanja Graabæks hjerte brænder for skilsmissebørn. Hendes speciale er samværssager, og hun arbejder udelukkende med sager om samvær, bopæl og forældremyndighed – og hjælper dig som forælder med din sag, uanset om den kører i Familieretshuset eller i Familieretten.
Læs mere om det nye skilsmissesystem her.

Din samværsadvokat i Jylland og på Fyn

Tanja har base i Aarhus og hjælper især med samværssager i Jylland og på Fyn. Hendes dygtige kollega Nanna Elvius Bolund tager sig af samværssager på Sjælland.

Du er i gode hænder hos Tanja Graabæk, der har massiv erfaring fra begge sider af bordet og et særligt indblik i det administrative systems motorrum fra sin mangeårig ansættelse som jurist i Statsforvaltningen og Ankestyrelsen (Familiestyrelsen).

I fem år har Tanja Graabæk desuden repræsenteret forældre som chefjurist i organisationen Hvert 3. barn (H3B) – der ydede juridisk og børnepsykologisk rådgivning til skilsmissefamilier i samværssager. Du får med andre ord høj faglighed samt empatisk og strategisk rådgivning her – men også mangeårig erfaring og juridisk rådgivning baseret på en massiv børnepsykologisk indsigt.

Hent Tanjas velkomstfolder her

Kendt fra medierne: skilsmisseekspert

Tanja Graabæk bruges jævnligt som skilsmisseekspert i medierne. Hun har været med i TV-indslag i DRs og TV2s nyhedsprogrammer, TV2 NEWS, DR2, Go’morgen og Go’aften Danmark. Ligesom hun har deltaget i flere dokumentarer om skilsmisseområdet og i radioindslag på P1, P3, Radio 24-syv og flere lokalradioer. Tanja Graabæk er også blevet interviewet til en række artikler om skilsmisser og børns vilkår. . Desuden har hun været paneldeltager på Børne Vilkårs skilsmissekonference og foredragsholder på Lisbeth Zornigs børnekonference.

En ivrig debattør

Tanja Graabæk er medlem af en netværksgruppe af kerneaktører på familieretsområdet, der består af Børnerådet, Børns Vilkår, Domstolsstyrelsen m.fl., deltager i onlinemagasinet Altingets skilsmissepanel og er en del af ekspertpanelet i CoPilots’ magasin Ulige Uger.

Hun er en ivrig debattør på skilsmisseområdet med flere debatindlæg og kronikker. Alt sammen med udgangspunkt i sin mangeårige praktiske erfaring på området og uafhængigt af økonomiske og politiske tilhørsforhold.

Hun bider sig fast dér, hvor skilsmissebørnene har behov for, at hun kæmper for dem – uden at skele til, om det gør hende populær. For som hun siger: Det bør ikke handle om at sikre sig en plads ved politikernes bord. Det skal kun handle om at sikre skilsmissebørn et godt børneliv.