Pernille Mary Marie Lauritsen – ekspert i samværssager

Pernille Mary Marie Lauritsen er en engageret familieretsadvokat med speciale i samværssager. Hun brænder for at arbejde med de juridiske aspekter af sagerne og for at finde lige præcis de argumenter, der underbygger din sag.

Din samværsadvokat på Sjælland og Fyn

Pernille Mary Marie Lauritzen hjælper med din samværssag på Sjælland og Fyn, mens hendes dygtige kollega Tanja Graabæk kan hjælpe dig i Jylland. Du kan regne med, at hun rådgiver dig ærligt ud fra sin faglighed og sin store erfaring med systemet. Og du kan trygt overlade din sag og dine bekymringer for dit barn til hende.

Pernille Mary Marie Lauritsen sørger for, at du får den proces, du har krav på, og at din retssikkerhed bliver overholdt – både ved Familieretten og i Familieretshuset. Hun har sat sig grundigt ind i det nye skilsmissesystem og kender både de formelle og de uskrevne regler til bunds. Derfor ved hun præcis, hvordan hun skal præsentere din sag.

Advokat for dig som forælder

Pernille Mary Marie Lauritsen er advokat for dig som forælder, og det er din historie og bekymring, hun bygger sagen op omkring. Hun sikrer, at dine rettigheder bliver overholdt, og at alle relevante aspekter af sagen bliver præsenteret.

En baggrund fra politiet

Pernille Mary Marie Lauritsen har en baggrund fra politiet, hvor hun var ansat som politiassistent i 11 år. Hun er jurist fra Københavns Universitet i 2013 og har arbejdet med familieret og børnesager lige siden.

Download Pernilles velkomstfolder her